Welkom op de website van Annemie & Kamel. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Annemie en Kamel zijn namelijk al 268 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Annemie of Kamel? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Stiamo sposando!    Home
Ons verhaal
Over Annemie
Over Kamel
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 4491
pagina's bekeken: 6281
www.onzebruiloftsite.nl

Ons verhaalIn 2015 zocht Annemie een vakantiebestemming, waarbij ze zich heeft laten adviseren door haar ouders. Zij zijn namelijk op huwelijksreis geweest in Sicilïe, en kunnen er 34 jaar later nog even enthousiast over vertellen.
​Zo is Annemie dus in juni 2015 op reis geweest naar Catania, waar ze heeft genoten van een beklimming op de Etna, het wondermooie Toarmina, het sprookjesachtige Isola Bella, en waar ze een rondrit heeft gemaakt met een gastvrije Amerikaanse Italiaan die op familiebezoek ging in Randazzo.

Annemie heeft toen besloten dat ze haar volgende vakantie opnieuw in Sicilië wou beleven, doch aan de andere kant van het eiland. Zo is ze eind juni 2016 naar Palermo gevlogen.
​Mààr ze had het daar niet zo goed naar haar zin als het jaar voordien in Catania. En dus ging ze op zoek naar uitstapjes om haar vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft ze o.a. Mondello en Monreale bezocht, om uiteindelijk op 29/06/2016 in Cefalù te belanden.

​Na het prachtige Cefalù te bezoeken, ging Annemie nog even uitblazen op een terrasje alvorens terug te keren naar haar slaapplaats in Palermo. En toevallig zat Kamel, een Tunesische Italiaan, daar óók!
​Enkele kruisende blikken waren genoeg voor Kamel om Annemie uit te nodigen aan zijn tafel, en zo is de vonk tussen hen begonnen...

Vele reizen later, ging Annemie terug naar Cefalù om de verjaardag van Kamel (15/09) en die van haar (18/09) samen te vieren. En als cadeau voor de verjaardag van Annemie, heeft Kamel haar een verlovingsring rond haar vinger geschoven...
​WIJ ZIJN VERLOOFD! NOUS SOMMES FIANANCÉS! SIAMO IMPEGNATI!